Повик за ангажирање на експерт за стратешко планирање на Националната мрежа за борба против хомофобија и трансфобија

Националната мрежа за борба против хомофобија и трансфобија (НМХТ) предводена од Хелсиншкиот комитет за човекови права-ЛГБТИ Центар за поддршка, во рамки на проектот „Зајакнато вмрежување за зајакнато ЛГБТИ движење” финансиран од Европската Унија во рамки на Програмата „Одржливо граѓанско општество: државно финансирање на граѓански организации“ која ја спроведува Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС), Балканската мрежа за развој на граѓанското општество (БЦСДН) и Центарот за информирање, соработка и развој на граѓанските организации од Словенија (ЦНВОС)“, објавува повик за ангажирање на експерт за стратешко планирање на НМХТ.

Целосниот повик и детали околу ангажманот се достапни на следниот линк Повик за експерт за стратешко планирање

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Коментарите не се дозволени