Гостување на ЛезФем на Радио МОФ

Вчера, 23.04.2013 г., три девојки од ЛезФем гостуваа во емисијата Скроблер  на Радио МОФ. Се разговараше за целите, мисијата и активностите на лезбејско-феминистичката група. Кликнете тука за да ја преслушате целата емсија.

You might also like More from author

Leave A Reply