Квартален извештај (април 2013- јуни 2013)

Извештајот за состојбите поврзани со ЛГБТИ популацијата за периодот април – јуни 2013 ги опфаќа следниве теми: Застапување и лобирање, Случаи, Медиуми, Институции и Групи за поддршка.

 

Извештајот можете да го преземете на следниов линк

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика