Месечен извештај за состојбите поврзани со ЛГБТИ популацијата (март 2013)

Извештајот за состојбите поврзани со ЛГБТИ популацијата за месец март ги опфаќа следниве теми: Застапување и лобирање, Случаи, Медиуми и Групи за поддршка.

Извештајот можете да го преземете на следниот линк.

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика