Месечни извештаи за месец јануари и февруари, 2014 година

Јануарскиот месечен извештај за состојбите со човековите права на припадниците на ЛГБТИ заедницата може да го преземете на овој линк.

Февруарскиот месечен извештај за состојбите со човековите права на припадниците на ЛГБТИ заедницата може да го преземете на овој линк.

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика