Месечни извештаи за месец март и април, 2014 година

Извештајот за месец март, 2014 година за состојбите со човековите права на припадниците на ЛГБТИ заедницата можете да го преземете на следниот линк.

Извештајот за месец април, 2014 година за состојбите со човековите права на припадниците на ЛГБТИ заедницата можете да го преземете на следниот линк.

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика