Ново видео на ЛезФем

Живееме во свет во кој полесно ни е да ја прифатиме убаво спакуваната лага отколку вистината.  Живееме во општество во кое полесно се впуштаме во расплетување на сплетките и заверите во турските  серии отколку во запознавањето и разбирањето на луѓето околу нас. Полесно ни е да ги идеализираме измислените ликови отколку да ги почитуваме оние реалните до нас. Проследете го Дневникот на Фериде или како ние сакаме да си го наречеме Дневникот на ЛезФем, базиран на вистински приказни кои им се случуваат на реални луѓе.

Срдечнo ваши,

ЛезФем-ки

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика