Новогодишно ЛГБТИ Матине

Тимот на ЛГБТИ Центарот за поддршка на 31.12.2012 организираше Новогодишно ЛГБТИ Матине. Заедно со пријателите и добра музика ја испративме старата година. Воедно на сите ви посакуваме година исполнета со среќа, успех и насмевки. РАЗЛИЧНИ, ЕДНАКВИ, СЛОБОДНИ…

 

 

Галерија тука,

Може да ви се допадне Повеќе од авторот

Остави реплика