Тим

Уранија Пировска,

извршна директорка на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија,


Кочо Андоновски,

програмски директор на ЛГБТИ Центарот за поддршка


ЛГБТИ Центар за поддршка:

Љубомир Фаизов, раководител на канцеларија,
Јована Јовановска Кануркова, правна советничка

Калиа Димитрова,

 

Сигурна куќа:

Зорица Николова, раководителка, психолог,
Ивана Костовска, социјална работничка,

Игор Димовски, негувател
Ана Кнежевиќ, негувателка
Кренар Хоџа, негувател,
Ангела Стојановска, негувателка